strefa klienta

PŁATNOŚCI
AUTOSTRADOWE

przejdź do oferty

Polityka prywatności

Polityka prywatności strony www.ets-eu.pl

Zasady polityki prywatności, które są określone poniżej dotyczą tylko strony www.ets-eu.pl. Nie dotyczą one witryn, do których można przechodzić ze strony www.ets-eu.pl. Jeżeli Użytkownik nie przyjmuje do wiadomości poniższych zasad, powinien zaprzestać korzystania ze strony www.ets-eu.pl.

Firma ETS EU sp. z o.o. zarządzająca stroną www.ets-eu.pl zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w polityce prywatności w dowolnym czasie, a jej aktualizacje będą publikowane na niniejszej stronie internetowej.

Strona umożliwia skontaktowanie się z firmą ETS EU sp. z o.o. poprzez wypełnienie gotowego formularza kontaktowego. Wypełnienie formularza kontaktowego wymaga podania danych osobowych, które są używane przez firmę ETS EU sp. z o.o. do kontaktu z osobą przesyłającą formularz w celu odpowiedzi na zapytanie lub prośbę.

ETS EU sp. z o.o. zobowiązuje się do nieprzekazywania, niesprzedawania i nieużyczania danych osobowych swoich klientów innym podmiotom bez wyraźnej zgody klienta, chyba, że będzie wymagało tego obowiązujące prawo.

Dane osobowe użytkowników traktowane są przez firmę ETS EU sp. z o.o. jako dane poufne. Każdy użytkownik witryny www.ets-eu.pl ma prawo do wglądu, poprawiania albo usunięcia swoich danych osobowych. Dane osobowe podawane poprzez formularz kontaktowy są chronione zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29.08.1997 r. (Dz. U. nr 133 poz. 883) oraz rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016r.

Podczas przeglądania strony, pobierane są dane, które nie identyfikują danych osobowych użytkownika, ale tzw. dane techniczne na przykład: adres IP, informacje dotyczące rodzaju przeglądarki internetowej, systemu operacyjnego, dostawcy internetu. Dane te wykorzystywane są do tworzenia statystyk np. określenia statystyk odsłon z rozróżnieniem na miejsce zamieszkania czy używanie przeglądarki internetowej. Dane te są danymi całkowicie niezwiązane z danymi przesyłanymi poprzez formularz kontaktowy.